• Pappalivet

83 Dagar Kvar Till Polistesterna!

Tiden bara tickar på, sist jag skrev om detta var det 102 dagar kvar, idag är det enbart 83 dagar kvar. Polistesterna börjar närma sig sakta men säkert och träningen går sådär om jag ska vara helt ärlig. Pappalivet ställer sig i vägen ibland.. livet i stort också..

Men viktigt att bara köra på, göra något varje dag hur litet det än må vara.. Idag blev det till exempel "bara" 24 armhävningar, 30 squats + militärpress med min son i händerna samt lite sit-ups. Men så är det, all träning som blir av är bra träning sa en vis person någongång...


Nu blir det lite lyssning på Paolo Roberto som gästar Framgångspodden och planera morgondagen för att få till ett grymt styrkepass!

Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

© 2019 by Pappalivet.com