• Pappalivet

Grym Pappamorgon med Powerwalk och snabbt pass hemma!

Lördagmorgon, fyfan vad jag har längtat! En väldigt svajig vecka på jobbet kantad av kunder som ej vill vara aktiva i sin marknadsföring, vilket i sin tur leder till att min inkomst sjunker med ca 70%. Så tro mig när jag säger att jag har längtat till helgen och bara får vara med min familj! Bra start på lördagen med väckning kl 07.02 av sonen som ville leka. Jag har faktiskt börjat uppskatta att gå upp tidigt, vet inte vad det beror på, men jag tror att det har med att solen går upp så tidigt. Jag är inte ens trött längre när jag kliver upp, vilket är en jäkla fördel när sonen är morgonpigg och sambon vill sova ut. Efter lite lek och gröt så gick vi ut, far och son, på en liten promenad som blev en PW (powerwalk) på 1,5 timme. Stunder som dessa gör att man vill kriga vidare för att ge honom en bra och trygg framtid. Kärleken för honom växer för varje dag som går och det finns inget som slår hans leende där i gungan en solig Lördagmorgon i Mars, EXAKT INGET.

Väl hemma medan sambon fixade Brunchen så passade jag på att köra ett hemma pass. Ett snabbt och enkelt pass för att få blodcirkulation i överkroppen också!


Hemma pass på tid! 50 Armhävningar 50 Situps 50 militärpress med 12 kg (jag använde sonen och han älskar det!!)


Snart dags för ett litet möte på stan och sedan middag hos mina föräldrar. Fortsätter njuta av dagen!


Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

© 2019 by Pappalivet.com