• Pappalivet

Målen För Pappalivet 2020!

Nytt år med nya möjligheter! 2019 gick otroligt fort och var väldigt händelserikt. Grabben är redan 1 år, fyllde på den 3e Januari 2020. Det firades med familjen och det hela var väldigt fint. Under ledigheterna så har jag haft tid att reflektera. Blivit mer tacksam för det man har och för de möjligheter som jag och min familj har fått, skapat och har. Jag har tagit några dagar och funderat på mina mål inför detta året. Jag vill redan nu säga att dessa är inga nyårslöften eller liknande. Jag gillar inte det konceptet att tänka då jag känner att det är väldigt lätt att komma ur balans då. Det här med mål är ganska svårt och flummigt. Jag menar bara för att jag skriver att jag ska till månen så lär det ju inte ske. Så min approach på det hela har varit att skriva ner alla mina mål mellan himmel och jord och sedan göra en topp 5 lista på det jag verkligen vill åstadkomma. Jag försöker även se till så att topp 5 målen är mätbara för att ha en tydlighet i det hela. Pappalivets topp 5 mål inför 2020: 1. Åka på fler resor/utflykter med familjen.

2. Öka inkomsten från mitt huvudsakliga arbete med 90%. 3. Träna minst 3 gånger i veckan. 4. Skriva minst 3 artiklar på Pappalivet.com

5. Läsa minst 1 bok i månaden om personlig utveckling och företagsutveckling. Där har ni Pappalivets lista på målen för 2020. Jag ser verkligen fram emot att utmanas och utmana för att utvecklas. Alla kan om dem bara börjar prioritera. Alla har vi 24 timmar på ett dygn, det gäller att vara effektiv. Alla har vi våra dagar som mer eller mindre suger men det är bara att ta sig upp igen och köra! Nu ska jag jobba vidare mot mål 2 och 3!

6 visningar
Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

© 2019 by Pappalivet.com