• Pappalivet

Nordic Fighter - Träningsutrustning till de bäst priserna!

Inlägget är reklam för Nordic fighter och innehåller annonslänkar!


Jag bara måste göra reklam för detta företag! Vilka hjältar, bra priser, kvalitets produkter och grym service. Bara för att företaget heter Nordic fighter så betyder det inte att dem enbart säljer Fighting produkter. Mycket av det jag har hemma så som skivstång osv kommer härifrån! Mina top 4 produkter från Nordic fighter:

  • Suspension Trainers - Mångsidig produkt som jag garanterar kan ge er träningsverk i muskler ni inte ens visste att ni hade!

  • Dip Bars - fungerar om man vill träna ute eller inne, och tar minimal plats vid förvaring. Användbar till funktionella kroppsövningar som armhävningar, dips eller L-sits där bockarna ger dig stöd och ökar din tränings effektivitiet.

  • AB Wheels - Perfekt för Pappan som vill ta sina magpass till nästa nivå!

  • Skivstång, 28mm grepp, 20kg - Klassisk skivstång som blir början till en nykärlek för allsidig träning. Mycket kan göras med enbart detta fina redskap. Om jag var tvungen att välja ett redskap att ta med mig på en öde ö för träning så vore det denna skivstång!

Nordic fighter


Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

Gå med och få ett träningsschema! 

© 2019 by Pappalivet.com