• Pappalivet

Pappalivet - påverkas också av Corona-viruset!

INGA KÖPRÅD DETTA ÄR ENBART MINA EGNA TANKAR!

Jag har inte pratat så mycket om börsen innan här på Pappabloggen, mest för att jag inte anser mig själv vara tillräckligt kunnig. Men vill mest dela med mig av en tuff vecka, pratar ju en hel del om att må bra osv. Men en tuff börsvecka med hela 19% ned och blodrött på allt man äger i princip. Jag sparar långsiktigt, speciellt för min son så i det långa loppet är jag inte allt för orolig utan ser det som ett tillfälle att köpa lite billigare. Dagens köp innan börsen stängde blev:


  • Bear OMX x20 VON7 (lär sälja i början på nästa vecka och detta är bara ett sett för mig att lära mig Bull&Bear Certifikat)

  • Investor

  • SEB

  • H&M

Avslutar fredagen med ett grymt pass på det nya gymmet, mer om det i mitt nästa inlägg. w Ciao!

3 visningar
Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

© 2019 by Pappalivet.com