• Pappalivet

Mina top 4 hemmaträningsredskap som underlättar Pappalivet!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Stadium

Det är så otroligt lätt att hoppa över ett och annat träningspass för att man inte orkar ta sig in till gymmet. Det är en ursäkt som jag ofta har hört från många pappor i min omgivning, inte minst min egen. Man har inte tid. Man har inte ork eller energi. Sedan om vi ska vara helt ärliga så är inte det alltid lika kul eller motiverande att träna hemma.


Jag trodde aldrig att jag själv skulle hamna i detta träsket, där Pappalivet skulle vara ett hinder för mig och min hälsa! Under ett års tid har jag kantats med att hitta olika metoder och former av träning för just hemmaträningen. Många inköp har gjorts där en hel del bara ligger i förrådet och används aldrig. Men i detta blogg inlägg kommer jag berätta lite mer om mina top 4 hemmaträningsredskap som underlättar Pappalivet!

  • ABILICA - Door Gym från Stadium för enbart 399:- Ett måste för mig. Mycket går att göra på marken eller med redskap man har hemma men chins och pull ups är lite svårare utan detta redskap. Underlättar enormt speciellt när jag vill köra ett snabbt pass förr ryggen!

  • IRON GYM - Kettlebell 12kg från Stadium för enbart 499:- Ännu ett måste för mig. Öppnar upp för många möjligheter som ger variation i hemmaträningen och därmed gör den mycket roligare!

  • SOC - Foamroller från Stadium för enbart 149:- Sedan jag började inkludera en Foamroller i min uppvärmning samt började med rörlighetsträning så har ryggen börjat må mycket bättre!

  • NIKE - Fundamental Weighted Rope från Stadium för enbart 299:- Inget måste att ha men en ett roligt sett för mig att utmana min kondition samt min koordination som man ofta glömmer att träna. Att hoppa hopprep kan ses som något simpelt eller fånigt men det är en otroligt bra träningsform som aktiverar hela kroppen!

Skulle jag bara få välja ett redskap från denna top lista så är det IRON GYM - Kettlebell. Det är mitt favorit träningsredskap! Vill ni hitta mer grymma och prisvärda hemmaträningsredskap så rekommenderar jag verkligen Stadium!

Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

© 2019 by Pappalivet.com