• Pappalivet

Veckans hemmaträningspass! #1

Första veckan i Februari startar imorgon, eller ska jag säga Vabruari? ;) Skämt åsido så vill jag under denna korta månad få ut så många hemmaträningspass så möjligt. Allt för att få igång så många Pappor, Mammor eller ja så många så möjligt helt enkelt. Det behövs inte så mycket mer än din kropp! Här kommer första hemmaträningspasset: För att värma upp kan ni köra första rundan lite lättare eller annan valfri uppvärmning. Personligen så kör jag första rundan lite lättare och det bruka hjälpa. NU KÖR VI!


På tid, Så många rundor så möjligt, 10st av varje övning!


  • Armhävningar/Armhävningar på knä/ Armhävningar med händerna på en stol eller ett bord

  • Knäböj med hopp

  • Burpees - HELA VÄGEN NER!

  • Fällkniven - är det för svårt? Kör Situps

  • Utfallssteg med hopp (OBS! 5 på varje ben)

Grymt jobbat! Vill ni ha inspiration till redskap som kan göra träningen lite mer varierande, inspirerande eller mer avancerat? Kolla på detta inlägget då! Mina top 4 hemmaträningsredskap som underlättar Pappalivet!

Om Pappalivet.com

Bloggen Pappalivet.com startades för att hjälpa unga pappor i vardagen. Jag som driver bloggen är en Ung Pappa på 21 år och tyckte att det var svårt att hitta personer i samma situation samt få stöd och hjälp för att underlätta vardagen. På Pappalivet.com kommer allt från Träning och Hälsa till Ekonomi och Relationer att finnas. Pappalivet.com kommer även innehålla Recensioner samt Top listor på olika tjänster/produkter som underlättar och hjälper till i vardagen med! OBS! Inläggen kan innehålla reklam genom annonslänkar. 

© 2019 by Pappalivet.com